Последни одлуки

Одлука

Жалител:

Медиум:

Донесена на:

Одлука

Жалител:

Мартин Тасевски

Медиум:

Експрес.мк

Донесена на:

15.07.2021

Одлука

Жалител:

Хелсиншки комитет

Медиум:

Република.мк

Донесена на:

30.06.2021

Одлука

Жалител:

Зекирија Хаџиу

Медиум:

Република.мк

Донесена на:

17.06.2021

Одлука

Жалител:

Кочо Анѓушев

Медиум:

ИРЛ - irl.mk

Донесена на:

31.05.2021

Одлука

Жалител:

Драгица Мошкова

Медиум:

Народен Глас.мк

Донесена на:

31.05.2021

Преглед одлуки (ново)

Реден број на одлукаПодносителМедиумДатум на одлукаЖалбата еЧлен од кодекс (бројка)Преземи одлука
719Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
А1Он.мк29/08/2023ОснованаОдлука
718Славчо НеделковскиДенешен весник.мк29/08/2023НеоснованаОдлука
717Славчо НеделковскиВести 2429/08/2023НеоснованаОдлука
716Славчо НеделковскиНезависен весник29/08/2023НеоснованаОдлука
715Славчо НеделковскиСлободен печат.мк29/08/2023НеоснованаОдлука
714Славчо НеделковскиНезависен весник29/08/2023НеоснованаОдлука
713Габриел МишевскиВестимак.мк29/08/2023Основана1Одлука
712Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Мотика.мк29/08/2023НеоснованаОдлука
711Славчо НеделковскиНезависен весник29/08/2023НеоснованаОдлука
710Хелсиншки комитет за човекови праваИнфомакс.мк25/07/2023Основана1, 7Одлука
709Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Инфомакс.мк25/07/2023Основана10Одлука
708Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Инфомакс.мк25/07/2023Основана1, 10Одлука
707Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Офф нет.мк25/07/2023Основана10 и 20 од Насоките за етичко изве. во онлајн медиумитеОдлука
706ВМРО-ДПМНЕИнфомакс.мк25/07/2023Основана1Одлука
705Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Прес 24.мк28/06/2023Основана20 од Насоките за етичко изве. во онлајн медиумитеОдлука
704Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Инфомакс.мк28/06/2023Основана20 од Насоките за етичко изве. во онлајн медиумитеОдлука
703Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Фокус28/06/2023Основана20 од Насоките за етичко изве. во онлајн медиумитеОдлука
702Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
А1Он.мк28/06/2023Основана20 од Насоките за етичко изве. во онлајн медиумитеОдлука
701Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Фактор.мк28/06/2023НеоснованаОдлука
700Ана Поп МихаиловаРадио Кочани.мк28/06/2023НеоснованаОдлука
699Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Телма ТВ28/06/2023НеоснованаОдлука
698Коалиција сексуални и здравствени права на маргинализирани заедници - МАРГИНИВечер прес.мк26/05/2023Основана10Одлука
697Коалиција сексуални и здравствени права на маргинализирани заедници - МАРГИНИНетпрес.мк26/05/2023Основана10Одлука
696Коалиција сексуални и здравствени права на маргинализирани заедници - МАРГИНИ24 инфо.мк26/05/2023Основана10Одлука
695Коалиција сексуални и здравствени права на маргинализирани заедници - МАРГИНИА1Он.мк26/05/2023Основана10Одлука
694Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
А1Он.мк26/05/2023Основана20 од Насоките за етичко изве. во онлајн медиумитеОдлука
693Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Експрес.мк26/05/2023Основана1, 10, 13Одлука
692Кристина Ампева - Гласен текстилецИнфомакс.мк26/05/2023Основана1Одлука
691Кристина Ампева - Гласен текстилецПулс 24.мк26/05/2023Основана1Одлука
690Викторија АтанасовскаСител ТВ26/05/2023Основана1Одлука
689Арберија Дизајн - одлука бр.2Фокус09/05/2023НеоснованаОдлука
688Арберија Дизајн - одлука бр.1Фокус09/05/2023НеоснованаОдлука
687Арберија Дизајн - одлука бр.2Телма ТВ09/05/2023НеоснованаОдлука
686Арберија Дизајн - одлука бр.1Телма ТВ09/05/2023НеоснованаОдлука
685Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Офф нет.мк09/05/2023Основана10Одлука
684Редакција Фактор.мкВистиномер.мк09/05/2023НеоснованаОдлука
683Ина ЏугумановаЖенски Магазин.мк09/05/2023НеоснованаОдлука
682Маргарита Арсова и Ина ЏугумановаФокус25/04/2023НеоснованаОдлука
681Арбнора МеметиPacensure.com25/04/2023Комисијата нема надлежност за разгледување на жалбатаОдлука
680Ардит РамаданиPacensure.com25/04/2023Комисијата нема надлежност за разгледување на жалбатаОдлука
679Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Женски Магазин.мк25/04/2023НеоснованаОдлука
678ВМРО-ДПМНЕАнтропол.мк25/04/2023Основана1Одлука
677Славчо Неделковски - одлука бр.2Нова Македонија25/04/2023НеоснованаОдлука
676Славчо Неделковски - одлука бр.1Нова Македонија25/04/2023Основана1, 13Одлука
675Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Кајгана.ком05/04/2023НеоснованаОдлука
674Ина ЏугумановаСкопје инфо.мк05/04/2023НеоснованаОдлука
673Богдан ИлиевскиМактел.мк05/04/2023Основана1Одлука
672Богдан ИлиевскиНароден Глас.ком05/04/2023Основана1Одлука
671Богдан ИлиевскиНароден Глас.ком16/03/2023Основана13Одлука
670Зоран МилошевскиФокус16/03/2023НеоснованаОдлука
669Коалиција сексуални и здравствени права на маргинализирани заедници - МАРГИНИАлфа ТВ16/03/2023Основана10Одлука
668Ѓон КарицаNews33.tv09/03/2023Основана1, 7Одлука
667Ѓон КарицаPacensure.com09/03/2023Основана1, 7Одлука
666Ѓон КарицаИна-онлајн.нет09/03/2023Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
665Ѓон КарицаДитари.мк09/03/2023Основана1, 7Одлука
664Ирина ТошеваПулс 24.мк09/03/2023Основана1, 7, 8Одлука
663Ирина ТошеваКурир.мк09/03/2023Основана1, 7, 8Одлука
662Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Вечер.мк09/03/2023НеоснованаОдлука
661Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Мама.Гламур.мк17/02/2023Основана10Одлука
660Јавно претпријатие за третман на улични кучиња - Лајка24 инфо.мк17/02/2023Основана1, 13Одлука
659Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
ДоказМ.мк17/02/2023Основана1, 7, 10Одлука
658Иницијатива „Сите за МКЦ“Сител ТВ17/02/2023Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
657ИРЛТелма ТВ01/02/2023НеоснованаОдлука
656Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
Мама.Гламур.мк01/02/2023Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
655Драган АнтоновскиФокус01/02/2023НеоснованаОдлука
654Гордана ТрајковскаКумановски муабети.мк01/02/2023Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
653Здружение за сексуални и родови малцинства - КВИР Центар
ДоказМ.мк16/01/2023Основана1, 10, 12Одлука
652Андреј ДимовскиСакам да кажам.мк16/01/2023НеоснованаОдлука
651Управен одбор на Здружение на новинарите на Македонија (ЗНМ)Фронтлајн.мк26/12/2022НеоснованаОдлука
650Зекирија ХаџиуТВ 2426/12/2022Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
649Емилија ЦелакоскаТВ 2414/12/2022НеоснованаОдлука
648Теодора МилескаСител ТВ14/12/2022НеоснованаОдлука
647Коалиција Сексуални и здравствени права на маргинализирани заедници - МаргиниКурир.мк28/11/2022Основана1Одлука
646Андријана ЛазоваДенешен весник.мк28/11/2022Основана3, 12Одлука
645Субверзивен фронт - Здружение за сексуални и родови малцинства
ДоказМ.мк28/11/2022Основана1, 10, 11, 12, 15Одлука
644Агенција за разузнавањеФокус21/11/2022НеоснованаОдлука
643Марија ГолабовскаДоказМ.мк21/11/2022Основана1, 13Одлука
642Силвана Кржовска - одлука бр.2МК Денес.мк28/10/2022Основана1, 3, 13Одлука
641Силвана Кржовска - одлука бр.1МК Денес.мк28/10/2022Основана1, 3, 13Одлука
640Субверзивен фронт - Здружение за сексуални и родови малцинства
ДоказМ.мк20/10/2022Основана1, 5, 8, 13Одлука
639ТВ Канал 8 - КочаниРадио Кочани.мк05/10/2022НеоснованаОдлука
638Стојан Славески, преку адвокат Тамара Славеска АпостоловскиПлусинфо.мк19/09/2022НеоснованаОдлука
637Стојан Славески, преку адвокат Тамара Славеска АпостоловскиРепублика.мк19/09/2022Основана1, 3Одлука
636Стојан Славески, преку адвокат Тамара Славеска АпостоловскиНетпрес.мк19/09/2022Основана1, 3, 13Одлука
635Стојан Славески, преку адвокат Тамара Славеска АпостоловскиЕкспрес.мк19/09/2022Основана1, 3, 13Одлука
634Стојан Славески, преку адвокат Тамара Славеска АпостоловскиКурир.мк19/09/2022Основана1, 3, 13Одлука
633Стојан Славески, преку адвокат Тамара Славеска АпостоловскиЛидер.мк19/09/2022Основана1, 3, 13Одлука
632Здружение за заштита на животни Анима МундиТВ Стар19/09/2022Основана1, 8Одлука
631ВМРО-ДПМНЕМактел.мк29/07/2022Основана13, 14Одлука
630Институт за демократија „Социетас Цивилис“Зоом.мк29/07/2022Основана1Одлука
629Зоран МилошевскиДоказМ.мк12/07/2022Основана1, 13Одлука
628Eколошко Здружение Здрава Котлина – СтрумицаСтрумица денес.мк12/07/2022Основана6Одлука
627Агенција за разузнавањеДоказМ.мк28/06/2022Основана1Одлука
626Агенција за разузнавањеМК Репортер.ком28/06/2022Основана1Одлука
625Агенција за разузнавањеФлеш.мк28/06/2022Основана1Одлука
624Агенција за разузнавањеНетпрес.мк28/06/2022Основана1Одлука
623Агенција за разузнавањеМакедонски весник.ком28/06/2022Основана1Одлука
622Агенција за разузнавањеЛидер.мк28/06/2022Основана1Одлука
621Агенција за разузнавањеАлфа ТВ28/06/2022Основана1Одлука
620Агенција за разузнавањеМК Прес 24.мк28/06/2022Основана1Одлука
619Агенција за разузнавањеТелеграми.мк28/06/2022Основана1Одлука
618Агенција за разузнавањеВесник.ком28/06/2022Основана1Одлука
617Агенција за разузнавањеВечер.мк28/06/2022Основана1Одлука
616Агенција за разузнавањеКурир.мк28/06/2022Основана1Одлука
615Здружение НексусАлсат М ТВ28/06/2022НеоснованаОдлука
614Здружение НексусЗоом.мк28/06/2022НеоснованаОдлука
613Здружение НексусМакедонски весник.ком28/06/2022Основана1Одлука
612Здружение НексусНетпрес.мк28/06/2022Основана1Одлука
611Здружение НексусЛидер.мк28/06/2022Основана1Одлука
610Здружение НексусКурир.мк28/06/2022Основана1Одлука
609Здружение НексусАлфа ТВ28/06/2022Основана1Одлука
608Сања Раѓеновиќ ЈовановиќЦивилмедиа.мк28/06/2022Основана1Одлука
607Субверзивен фронт - Здружение за сексуални и родови малцинстваИнфомакс.мк14/06/2022Основана10Одлука
606Лука ПавиќевиќКооперација.мк20/05/2022Основана10Одлука
605Симона МладеновскаРепублика.мк20/05/2022Основана10, 13Одлука
604Бранко ПрљаБанкометар.мк26/04/2022Основана1, 13, 15Одлука
603Ивана ВеличковскаДоказМ.мк26/04/2022Основана1, 12Одлука
602Заменик народен правобранител (подружница на канцеларијата на народниот правобранител во Кичево) за неделникот ФокусФокус26/04/2022НеоснованаОдлука
601Заменик народен правобранител (подружница на канцеларијата на народниот правобранител во Кичево) за емисијата КОД, емитувана на ТВ ТелмаТелма ТВ26/04/2022НеоснованаОдлука
600Фортуна Интернационал - Гевгелија преку полномошник адвокат Тони МенкиноскиИРЛ.мк11/04/2022НеоснованаОдлука
599Југосвен Гевгелија – Турист и Корнелија ДОО Гевгелија преку полномошник адвокат Тони МенкиноскиИРЛ.мк11/04/2022НеоснованаОдлука
598Корона Интернационал ДОО експорт-импорт Скопје преку полномошник адвокат Тони МенкиноскиИРЛ.мк11/04/2022НеоснованаОдлука
597Ларс Горан Клинг преку полномошник адвокат Тони МенкиноскиМРТ111/04/2022НеоснованаОдлука
596Ларс Горан Клинг преку полномошник адвокат Тони Менкиноски за ИРЛ.мк - одлука бр. 2ИРЛ.мк11/04/2022НеоснованаОдлука
595Ларс Горан Клинг преку полномошник адвокат Тони Менкиноски за ИРЛ.мк - одлука бр.1ИРЛ.мк11/04/2022НеоснованаОдлука
594Сојуз на математичари на МакедонијаТВ 2107/03/2022Основана1, 3Одлука
593Ненад ЈовановиќРепублика.мк17/02/2022Основана1Одлука
592Субверзивен фронт - Здружение за сексуални и родови малцинства
Канал 5 ТВ17/02/2022НеоснованаОдлука
591Богдан ИлиевскиФронтлајн.мк31/01/2022Основана13Одлука
590Ивица МладеновДоказМ.мк17/01/2022Основана1, 13Одлука
589Митко АврамовскиЖурнал.мк17/01/2022НеоснованаОдлука
588Мери КовачевскаБуревесник17/01/2022Основана1, 13Одлука
587Васко КовачевскиБуревесник17/01/2022Основана1, 13Одлука
586Филјана КокаМотика.мк17/12/2021Основана9Одлука
585Лиридон БеришаИнфомакс.мк30/11/2021Основана1Одлука
584Лиридон БеришаПорталб.мк30/11/2021НеоснованаОдлука
583Алимпие Алулоски
Скопје инфо.мк30/11/2021Основана1Одлука
582Љупка Новеска Андонова - одлука бр.1Телма ТВ30/11/2021Основана7, 8Одлука
581Љупка Новеска Андонова - одлука бр.1Телма ТВ30/11/2021Основана7, 8Одлука
580Елена ПетровскаФактор.мк30/11/2021Основана7, 8Одлука
579Арбен ХајрулахиФронтлајн.мк30/11/2021НеоснованаОдлука
578Адвокатско друштво Менкиноски полномошник на Сергеј СамсоненкоСпорт 1.мк12/11/2021Основана1, 3Одлука
577Адвокат Сеадин Ејупи, за Кабинет на општина Гостивар Тетовасот.ком29/10/2021Основана1, 14Одлука
576Вилдан ДрпљанинДоказМ.мк18/10/2021Основана1, 12, 15Одлука
575Хелсиншки комитет за човекови праваЛидер.мк01/10/2021Основана1Одлука
574Хелсиншки комитет за човекови праваЛидер.мк01/10/2021Основана10Одлука
573Филип КамчевДоказМ.мк17/09/2021Основана1, 14Одлука
572Наташа КамчевДоказМ.мк17/09/2021Основана15Одлука
571Хелсиншки комитет за човекови праваПресингтв.мк17/09/2021Основана1, 8Одлука
570Искра КоровешовскаФронтлајн.мк30/08/2021Основана1, 13, 16Одлука
569Тони ДелковДоказМ.мк30/08/2021Основана1, 14, 15Одлука
568Слободан Стефановски преку полномошник адвокат Роберта ТаневаБуревесник12/08/2021Основана1, 7, 8, 13Одлука
567ХЕРА- Асоцијација за здравствена едукација и истражување
Алфа ТВ28/07/2021Основана1, 3, 10Одлука
566ЦИВИЛ - Центар за слобода за Офф нетОфф нет.мк15/07/2021НеоснованаОдлука
565Соња МаџоскаИРЛ.мк15/07/2021НеоснованаОдлука
564Супертрејд ДООЕЛ - СкопјеТелма ТВ15/07/2021Основана3Одлука
563Мартин ТасевскиЕкспрес.мк15/07/2021НеоснованаОдлука
562Хелсиншки комитет за човекови праваРепублика.мк30/06/2021Основана10Одлука
561Зекирија ХаџиуРепублика.мк17/06/2021НеоснованаОдлука
560Кочо АнѓушевИРЛ.мк31/05/2021НеоснованаОдлука
559Драгица МошковаНароден Глас.ком31/05/2021Основана13, 14Одлука
558Бранко ГероскиФронтлајн.мк31/05/2021НеоснованаОдлука
557Кумановски Муабети.мкЛидер.мк31/05/2021Основана12Одлука
556Кумановски Муабети.мкРепублика.мк31/05/2021Основана12Одлука
555Богдан ИлиевскиМактел.мк14/05/2021Основана13, 14, 15Одлука
554Хелсиншки комитет за човекови праваДоказМ.мк28/04/2021Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
553Вања МицевскаДруг медиум28/04/2021Основана12Одлука
552Журнал - Зекирија ХаџиуДруг медиум28/04/2021Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
551Јанаки МитровскиМактел.мк28/04/2021Основана1, 13Одлука
550Петрит СарачиниРепублика.мк28/04/2021НеоснованаОдлука
549Петрит СарачиниЕкспрес.мк28/04/2021НеоснованаОдлука
548Бранко ГероскиМактел.мк16/04/2021Основана13, 16Одлука
547Enver GashiДруг медиум16/04/2021Основана12Одлука
546Enver GashiАктуеле.мк16/04/2021Основана12Одлука
542ВМРО-ДПМНЕМактел.мк16/04/2021Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
541Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Женски Магазин.мк31/03/2021НеоснованаОдлука
540Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Република.мк31/03/2021НеоснованаОдлука
539Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Лидер.мк31/03/2021Основана1Одлука
538Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Канал 5 ТВ31/03/2021НеоснованаОдлука
537Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Канал 5 ТВ31/03/2021НеоснованаОдлука
536Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Експрес.мк31/03/2021НеоснованаОдлука
535Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Експрес.мк31/03/2021НеоснованаОдлука
534Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Музика 24.мк31/03/2021НеоснованаОдлука
533Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Музика 24.мк31/03/2021НеоснованаОдлука
532Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Екран.мк31/03/2021Основана10Одлука
531Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Попара.мк31/03/2021НеоснованаОдлука
530Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Вистина.мк31/03/2021Основана1Одлука
529Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Вистина.мк31/03/2021НеоснованаОдлука
528Јелмаз Дервиши, Тим за односи со јавност -Пресингтв.мк31/03/2021Основана1Одлука
527Адвокат Горан Андревски24 инфо.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
526Адвокат Горан АндревскиI-portal.mk12/03/2021НеоснованаОдлука
525Адвокат Горан АндревскиА1ОН.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
524Адвокат Горан АндревскиАкадемик.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
523Адвокат Горан АндревскиБизнис вести.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
522Адвокат Горан АндревскиБриф.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
521Адвокат Горан АндревскиВечер прес.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
520Адвокат Горан АндревскиЕ-магазин.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
519Адвокат Горан АндревскиЛибертас.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
518Адвокат Горан АндревскиЛокално.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
517Адвокат Горан АндревскиМакпрес.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
516Адвокат Горан АндревскиМакфакс.ком.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
515Адвокат Горан АндревскиМКД.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
514Адвокат Горан АндревскиНезависен весник12/03/2021НеоснованаОдлука
513Адвокат Горан АндревскиНова ТВ.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
512Адвокат Горан АндревскиОпсервер.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
511Адвокат Горан АндревскиПлусинфо.мк12/03/2021Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
510Адвокат Горан АндревскиСакам да кажам.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
509Адвокат Горан АндревскиСител ТВ12/03/2021НеоснованаОдлука
508Адвокат Горан АндревскиСкопје инфо.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
507Адвокат Горан Андревски зa Слободен печат.мкСлободен печат.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
506Адвокат Горан АндревскиТВ 2112/03/2021НеоснованаОдлука
505Адвокат Горан Андревски VSТочка.мк12/03/2021Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
504Адвокат Горан АндревскиФактор.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
503Адвокат Горан АндревскиФокус12/03/2021НеоснованаОдлука
502Адвокат Горан АндревскиФронтлајн.мк12/03/2021НеоснованаОдлука
501Лилјана Пецова ИлиевскаНетпрес.мк12/03/2021Основана1, 7Одлука
500Лилјана Пецова ИлиевскаСтрана.мк12/03/2021Основана1, 7Одлука
499Јовица ПауноскиСлободен печат.мк26/02/2021Основана1Одлука
498Беким АсаниДневен Весник Коха26/02/2021НеоснованаОдлука
497Здружение ЛГБТ Јунајтед - ТетовоДневен Весник Коха26/02/2021НеоснованаОдлука
496Маја ЈовановскаСлободен печат.мк26/02/2021Основана8Одлука
495Слаѓана Тасева ПетровскаЛибертас.мк26/02/2021Основана1, 8Одлука
494Слаѓана Тасева ПетровскаСлободен печат.мк10/02/2021НеоснованаОдлука
493Слаѓана Тасева ПетровскаФокус10/02/2021Основана1, 8Одлука
492Слаѓана Тасева ПетровскаФронтлајн.мк10/02/2021Основана1, 8Одлука
491Слаѓана Тасева ПетровскаИнфомакс.мк10/02/2021Основана1, 8Одлука
490Слаѓана Тасева ПетровскаМИА.мк10/02/2021Основана1, 8Одлука
489Слаѓана Тасева ПетровскаПлусинфо.мк10/02/2021НеоснованаОдлука
488Слаѓана Тасева ПетровскаРепублика.мк10/02/2021Основана1, 8Одлука
487Ирена ТрајковскаГалама.клуб10/02/2021Основана7, 12Одлука
486Слаѓана Тасева Петровска24 инфо.мк10/02/2021Основана1, 8Одлука
485Слаѓана Тасева ПетровскаБриф.мк10/02/2021НеоснованаОдлука
484Слаѓана Тасева ПетровскаВечер прес.мк10/02/2021НеоснованаОдлука
483Слаѓана Тасева ПетровскаДенешен весник.мк10/02/2021Основана1, 8Одлука
482Слаѓана Тасева ПетровскаЕ-магазин.мк10/02/2021Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
481Ѕвездан ГеоргиевскиСител ТВ29/01/2021Основана12Одлука
480Љупчо КожовскиТелма ТВ29/01/2021НеоснованаОдлука
479Маја ЈовановскаКанал 5 ТВ29/01/2021Основана7, 8Одлука
478Маја ЈовановскаРегион.мк29/01/2021Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
477Стефан АндоновскиМактел.мк29/01/2021Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
476Елена ДаскаловаСлободен печат.мк15/01/2021НеоснованаОдлука
475Сашо ДенесоскиСлободен печат.мк15/01/2021НеоснованаОдлука
474Саше ИвановскиПлусинфо.мк24/12/2020НеоснованаОдлука
473Фондација МетаморфозисЛидер.мк24/12/2020Основана1, 3Одлука
472Фондација МетаморфозисНетпрес.мк24/12/2020Основана1Одлука
471ИРЛМакпрес.мк24/12/2020НеоснованаОдлука
470ИРЛНетпрес.мк24/12/2020Основана1, 14Одлука
469ИРЛПресингтв.мк24/12/2020Основана1Одлука
468ИРЛРепублика.мк24/12/2020Основана1, 14Одлука
467ИРЛСител ТВ24/12/2020Основана1, 4, 8Одлука
466Маја ДурмишовскаДоказм.мк24/12/2020Основана16Одлука
465Марија СмилевскаМактел.мк24/12/2020Основана1, 7Одлука
464ИРЛПлусинфо.мк24/12/2020Основана1Одлука
463Фондација МетаморфозисКурир.мк24/12/2020Основана1Одлука
462ИРЛПресингтв.мк24/12/2020Основана1Одлука
461ИРЛРепублика.мк24/12/2020Основана1, 4, 8Одлука
460Аспазија СофијановаДоказМ.мк24/12/2020Основана16Одлука
459ИРЛ24 инфо.мк24/12/2020Основана1, 14Одлука
458ИРЛГраѓански збор.мк24/12/2020Основана1Одлука
457ИРЛЕкспрес.мк24/12/2020Основана1Одлука
456ИРЛКурир.мк24/12/2020Основана1, 13Одлука
455ИРЛЛидер.мк24/12/2020Основана1Одлука
454Саше ИвановскиТелма ТВ26/11/2020НеоснованаОдлука
453Сашо СмилескиОхрид скај.мк26/11/2020Основана1, 13Одлука
452Вилдан ДрпљанинИнфомакс.мк27/10/2020Основана1Одлука
451Национална мрежа против насилство на жени и семејно насилствоА1ОН.мк27/10/2020Основана1, 7Одлука
450Зоран ЗлатковскиА1ОН.мк27/10/2020НеоснованаОдлука
449ЦИВИЛ - Центар за слободаТекст.мк27/10/2020НеоснованаОдлука
448Филип ЃурчиновскиЛокално.мк14/10/2020НеоснованаОдлука
447Журнал.мкIn7.tv - Fax.al14/10/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
446Татјана СтојановскаГламур.мк14/10/2020Основана7Одлука
445Унирвезитетска клиника за детски болестиФокус14/10/2020НеоснованаОдлука
444Антонио ДодевскиОхрид скај.мк23/09/2020Основана1Одлука
443Ана ВасилевскаМКД.мк23/09/2020Основана1Одлука
442Ана ВасилевскаСакам да кажам.мк30/11/2020НеоснованаОдлука
441Институт за духовно и културно наследство на АлбанцитеДневен Весник Коха23/09/2020НеоснованаОдлука
440Роберт ДимитровКанал 7718/08/2020Основана1Одлука
439Агенцијата за филмСакам да кажам.мк18/08/2020НеоснованаОдлука
438Селадин ЏезаириИнфомагазин.нет18/08/2020Основана1Одлука
437Џелал НезириИнфомагазин.нет18/08/2020Основана1Одлука
436Журнал.мкАктуеле.мк18/08/2020Основана12Одлука
435Журнал.мкГазета.мк18/08/2020Основана12Одлука
434Журнал.мкМедиал.мк18/08/2020Основана12Одлука
433Агим АбдулаТелма ТВ18/08/2020Основана1Одлука
432Маја ЈовановскаКурир.мк13/08/2020НеоснованаОдлука
431Вања МицевскаМое здравје.ком20/07/2020Основана1, 8Одлука
430Здружение Балкански институт за регионална соработка - БИРСИнфомагазин.нет20/07/2020Основана1Одлука
429Драган Антоновски МИАДоказМ.мк20/07/2020Основана1, 16Одлука
428Борис КуноскиДоказМ.мк20/07/2020Основана1, 16Одлука
427Ана Цветковска ТороманоскаДоказМ.мк20/07/2020Основана1, 16Одлука
42624 Инфо.мкВечер.мк20/07/2020Основана1, 13Одлука
425Искра Коровешовска - ТВ АлфаНова ТВ.мк20/07/2020Основана1, 13Одлука
424Марина Костова - (Сакам да кажам.мк)МИА.мк20/07/2020Основана1, 16Одлука
423Кабинет на министерката за одбрана Радмила ШеќеринскаРепублика.мк18/06/2020Основана1, 13Одлука
422Кабинет на министерката за одбрана Радмила ШеќеринскаНетпрес.мк18/06/2020Основана1, 13Одлука
421Кабинет на министерката за одбрана Радмила ШеќеринскаИнфомакс.мк18/06/2020Основана1, 13Одлука
420Вилдан ДрпљанинВечер.мк18/06/2020Основана1, 10Одлука
419Вања МицевскаМедицина и Здравје.орг18/06/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
418Ангела ИлиевскаСлободен печат.мк18/06/2020НеоснованаОдлука
417Магдалена Несторовска, Државен секретар во МВРРепублика.мк08/06/2020Основана1Одлука
416Горан Ивановски, директор на РИК СилексИРЛ.мк08/06/2020НеоснованаОдлука
415Мирослава БурнсДоказМ.мк08/06/2020Основана1, 3, 7 10, 15Одлука
414Викинг Травел ДООЕЛ СкопјеРадио МОФ08/06/2020НеоснованаОдлука
413Соња КрамарскаАлфа ТВ18/05/2020Основана3Одлука
412Владо ЖураКурир.мк18/05/2020Основана12Одлука
411Владо ЖураВечер.мк18/05/2020Основана12Одлука
410Владо ЖураДенешен Весник.мк18/05/2020Основана12Одлука
409Владо ЖураИнфомакс.мк18/05/2020Основана12Одлука
408Владо ЖураОхрид 24.мк18/05/2020НеоснованаОдлука
407Наќе Чулев - МНРПулс 24.мк18/05/2020Основана1Одлука
406Наќе Чулев - МНРЦентар.мк18/05/2020Основана1Одлука
405Наќе Чулев - МВРНова ТВ.мк18/05/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
404Соња РилковскаМактел.мк18/05/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
403Емилија Сарафска - советник во Општина БитолаАлфа ТВ18/05/2020НеоснованаОдлука
402Димитри ЛаброскиОхрид 1.ком18/05/2020Основана1Одлука
401Стефан ДимовскиОхрид 1.ком18/05/2020Основана1Одлука
400Соња РилковскаОхрид 1.ком18/05/2020Основана1Одлука
399Искра Коровешовска - ТВ АлфаФронтлајн.мк18/05/2020Основана1Одлука
398Коалиција МАРГИНИВечер.мк30/04/2020Основана10Одлука
397Влатко СекуловскиМактел.мк30/04/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
396Маја ЈовановскаЕкспрес.мк30/04/2020Основана13Одлука
395Ивана НолчеваВесник.ком30/04/2020Основана13, 16Одлука
394Кабинет на Министерот за надворешни работи365.мк30/04/2020Основана1Одлука
393Сашко ТодоровАктуелно 24.мк30/04/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
392Неда Петковска, организација РеакторВечер прес.мк08/04/2020Основана13Одлука
391Вања Мицевска - ММСШило Магазин.ком.ау08/04/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
390Канцеларија на Струмичката епископијаКанал 5 ТВ08/04/2020Основана11Одлука
389Миа КостовскаНова Македонија08/04/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
388Методи Хаџи-ЈаневФронтлајн.мк08/04/2020Основана1, 3Одлука
387Борис Георгиевски - Дојче ВелеЕкспрес.мк08/04/2020Основана16Одлука
386Јован КостовКанал 5 ТВ08/04/2020Основана8Одлука
385Зоран ДимитриевскиЛидер.мк08/04/2020Основана1, 8Одлука
384Горан Гаврилов (Канал 77)Алфа ТВ08/04/2020Основана8Одлука
383Кабинет на Министерот за надворешни работиВечер.мк08/04/2020Основана1, 14Одлука
382Кабинет на Министерот за надворешни работиДенешен весник.мк08/04/2020Основана1, 14Одлука
381Кабинет на Министерот за надворешни работиКурир.мк08/04/2020Основана1, 14Одлука
380Кабинет на Министерот за надворешни работиРепублика.мк08/04/2020Основана1, 14Одлука
379Дарко ТемелковРепортер.мк08/04/2020Основана8Одлука
378Адвокат Дејан Павлоски - полномошник на Борис ТунџевДоказМ.мк12/03/2020Основана1, 7, 15Одлука
377Христина БошњаковскаДоказМ.мк12/03/2020Основана1, 7, 15Одлука
376Адвокат Лазар БошњаковскиДоказМ.мк12/03/2020Основана1Одлука
375Гордана СавиќДоказМ.мк12/03/2020Основана1, 7, 15Одлука
374Гоце СавевМагазин.мк12/03/2020Основана1, 3Одлука
373Никола Димитров - МНРЕкспрес.мк12/03/2020Основана1, 3, 13Одлука
372Ина ЏугумановаБабам Битола.мк12/03/2020Основана6, 8Одлука
371КПУ Затвор - СкопјеАлфа ТВ12/03/2020Основана1Одлука
370Златко ТеодосиевскиАлфа ТВ12/03/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
369Наќе ЧулевФокус21/02/2020Основана2Одлука
368Наќе ЧулевЦивилмедиа.мк21/02/2020Основана1Одлука
367Наќе ЧулевЛокално.мк21/02/2020Основана1, 2Одлука
366Наќе ЧулевБриф.мк21/02/2020Основана1, 2Одлука
365Наќе ЧулевА1Он.мк21/02/2020Основана1, 2Одлука
364Наќе Чулев24 инфо.мк21/02/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
363Драган АнтоноскиНетпрес.мк21/02/2020Основана13Одлука
362Коалиција МАРГИНИМагазин.мк21/02/2020Основана10Одлука
361Џабир ДералаКурир.мк21/02/2020Основана13, 14Одлука
360Џабир ДералаЛидер.мк21/02/2020Основана13, 14Одлука
359Џабир ДералаИнфомакс.мк21/02/2020Основана13, 14Одлука
358Џабир ДералаЕкономски.мк21/02/2020Основана13, 14Одлука
357Хелсиншки комитетВесник.ком11/02/2020Основана1, 12Одлука
356Хелсиншки комитетТелма ТВ11/02/2020Основана1Одлука
355Маријан Велевски (Нова Македонија)Вечер.мк11/02/2020Основана12Одлука
354Марјан Велевски (Нова Македонија)Вечер.мк11/02/2020Основана12Одлука
353Здружение Доверба - КумановоЕкспрес.мк16/01/2020Основана1Одлука
352Вики Видосава АнтоновскаШило Магазин.ком.ау11/02/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
351Вики Видосава АнтоновскаСкопје 1.ком11/02/2020Основана1, 3, 7Одлука
350Здружението за рурален развој Локална Акциона група „Агро Лидер“Макпрес.мк11/02/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
349Миша ПоповиќСител ТВ16/01/2020Основана1Одлука
348Енис МуртезиФокус16/01/2020НеоснованаОдлука
347Зоран ИвановНова ТВ.мк16/01/2020Основана1Одлука
346Игор ИзотовВечер.мк16/01/2020Основана1, 3Одлука
345Игор ИзотовРепублика.мк16/01/2020Основана1, 13Одлука
344Игор ИзотовИнфомакс.мк16/01/2020Основана1, 13Одлука
343Здружение Доверба - КумановоМК Вести.мк11/02/2020Основана1Одлука
342Дениз СулејманОфф нет.мк16/01/2020Основана10Одлука
341Саше ИвановскиОфф нет.мк16/01/2020Основана10Одлука
340Петрит СарачиниИнфомакс.мк16/01/2020Основана11, 13Одлука
339Петрит СарачиниКурир.мк16/01/2020Основана11, 13Одлука
338Петрит СарачиниНетпрес.мк16/01/2020Основана11Одлука
337Петрит СарачиниРепублика.мк16/01/2020НеоснованаОдлука
336Петрит СарачиниВечер.мк16/01/2020Основана13Одлука
335Саше ИвановскиПлусинфо.мк16/01/2020Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
334Марина Костова (Сакам да кажам.мк)Курир.мк18/12/2019Основана3, 12Одлука
333Хелсиншки комитет за човекови праваСлободен печат.мк18/12/2019НеоснованаОдлука
332Елена СтојановаСакам да кажам.мк18/12/2019Основана8Одлука
331Коалиција МАРГИНИFreeglobe.mk18/12/2019Основана1, 10Одлука
330Коалиција МАРГИНИСигнал.мк18/12/2019Основана1, 10Одлука
329Бранко ГероскиФронтлајн.мк28/11/2019Основана15, 16Одлука
328Здружение Х.Е.Р.А и Здружение Заедно посилниНова Македонија28/11/2019НеоснованаОдлука
327Комфи Ангел ДОО- Прилеп и Ирена ЈакимовскаМаркукуле.мк28/11/2019Основана1, 13Одлука
326Здружение Доверба - КумановоАлфа ТВ28/11/2019НеоснованаОдлука
325НУ Национална опера и балет - СкопјеА1Он.мк28/11/2019Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
324Маја ЈовановскаСкопје инфо.мк25/10/2019Основана1, 10Одлука
323Енвер ГашиТоп Њуз.мк25/10/2019Основана12Одлука
322Адвокат Трајче АрсовВечер.мк07/10/2019Основана1Одлука
321Адвокат Трајче АрсовРепублика.мк07/10/2019Основана1Одлука
320Хелсиншки комитет за човекови праваЛидер.мк07/10/2019Основана10Одлука
319Хелсиншки комитет за човекови праваВистина.мк07/10/2019Основана10Одлука
318Хелсиншки комитет за човекови праваЕкспрес.мк07/10/2019НеоснованаОдлука
317Министерство за внатрешни работи - МВРНетпрес.мк07/10/2019Основана1Одлука
316Министерство за внатрешни работи - МВРЕкспрес.мк07/10/2019Основана1Одлука
315Министерство за внатрешни работи - МВРАлфа ТВ07/10/2019Основана1Одлука
314Ана КамчеваДоказМ.мк07/10/2019Основана1, 15Одлука
313Александар Кирацоски преку адвокат Трајче АрсовРепублика.мк10/09/2019Основана1, 3Одлука
312Никола ДимитровРепублика.мк10/09/2019Основана1Одлука
311Никола ДимитровИнфомакс.мк10/09/2019Основана1Одлука
310Друштво МХЕ ТополкиАлсат М ТВ10/09/2019Основана1Одлука
309Даниел КалајџиескиСлободен печат.мк10/09/2019Основана7Одлука
308Дамјан МанческиВечер.мк10/09/2019НеоснованаОдлука
307Вилдан ДрпљанинАлфа ТВ10/09/2019Основана15Одлука
306Марина КостоваРепортер.мк16/08/2019Основана10Одлука
305Хелсиншки комитет за човекови праваПрес центар.мк07/08/2019Основана1, 6, 10, 15Одлука
304ХОПС - Опции за здрав живот СкопјеИнфомакс.мк07/08/2019Основана7Одлука
303ХОПС - Опции за здрав живот СкопјеВесник.ком07/08/2019Основана7Одлука
302Бранко ГероскиМактел.мк07/08/2019Основана13, 15Одлука
301Меритон ЦивулиВечер.мк22/07/2019Основана1, 13Одлука
300Адвокат Звонко ДавидовиќМактел.мк22/07/2019Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
299Управа за јавни приходи (УЈП)ДоказМ.мк24/06/2019Основана1, 10, 11Одлука
298Министерство за ЗдравствоНова ТВ.мк24/06/2019НеоснованаОдлука
297Илија СаздовскиСпорт медиа.мк24/06/2019Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
296Здружение „Здравје со игла не влегува“Алфа ТВ24/06/2019НеоснованаОдлука
295Надица МицкоскаТелма ТВ29/05/2019НеоснованаОдлука
294Градоначалник на Кочани - Николчо ИлијевКурир.мк29/05/2019Основана1, 3Одлука
293Министерство за ЗдравствоЛидер.мк29/05/2019Основана1Одлука
292Кабинет на министерот за надворешни работи на РМСкопје24.мк29/05/2019Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
291Кабинет на министерот за надворешни работи на РМДенешен весник.мк29/05/2019Основана1Одлука
290Кабинет на министерот за надворешни работи на РММаркукуле.мк29/05/2019Основана1Одлука
289Кабинет на министерот за надворешни работи на РММакедонија Вести.мк29/05/2019Основана1Одлука
288Кабинет на министерот за надворешни работи на РМЛидер.мк29/05/2019Основана1Одлука
287Кабинет на министерот за надворешни работи на РМРепублика.мк29/05/2019Основана1Одлука
286Кабинет на министерот за надворешни работи на РММагазин.мк29/05/2019Основана1, 13Одлука
285Ленче МилошеваИнфомакс.мк29/05/2019Основана1Одлука
284Ленче милошеваДоказМ.мк29/05/2019Основана1, 13Одлука
283Ленче МилошеваЗдравство.мк29/05/2019Основана1, 4, 13Одлука
282АВМУТВ Сонце09/05/2019НеоснованаОдлука
281Адвокат Александар ТумановскиДоказМ.мк09/05/2019Основана1, 13Одлука
2801 ТВЗдружение Македонска Медиумска Асоцијација (MMA)09/05/2019Основана1Одлука
279Златко ТодоровДоказМ.мк09/05/2019Основана1, 13Одлука
278Марина КостоваГласот на Америка.мк09/05/2019Основана14Одлука
277Деница БојаровскаСлободен печат.мк09/04/2019Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
276АВМУАлфа ТВ09/04/2019Основана10, 1, 15 Одлука
275Влатко СекулоскиА1ОН.мк09/04/2019НеоснованаОдлука
274АВМУ1 ТВ09/04/2019НеоснованаОдлука
273АВМУТВ Сонце09/05/2019НеоснованаОдлука
272Златко ТодоровДоказМ.мк25/03/2019Основана1, 12, 13, 15Одлука
271Златко ТодоровМактел.мк25/03/2019Основана1, 13Одлука
270Зоран Азманов1 ТВ21/03/2019Основана1, 3, 13Одлука
269Зоран Азманов1 ТВ26/02/2019Основана1, 13, 16Одлука
268Даниел КалајџиескиТВ 2126/02/2019Основана1, 7, 8Одлука
267Бојана Скендеровска1 ТВ12/02/2019Основана1Одлука
266Бојана Скендеровска1 ТВ12/02/2019Основана7, 16Одлука
265Катерина ГетеваНароден Глас.ком12/02/2019Основана10, 15Одлука
264Влатко СекуловскиРепублика.мк12/02/2019Основана10Одлука
2631 ТВКанал 5 ТВ28/01/2019НеоснованаОдлука
262Државен Универзитет - ТетовоТВ 2128/01/2019Основана1, 7Одлука
261Ректор на УКИМ - Никола ЈанкуловскиМагазин.мк28/01/2019Основана1, 4Одлука
260Гоце ТрпковскиЛидер.мк28/01/2019Основана1Одлука
259Насер и Ваљон МифтариДосие.мк03/01/2019Основана1, 7Одлука
258Народен правобранител (во име на Ромска организација)Досие.мк03/01/2019Основана11Одлука
257Катерина КолозоваОфф нет.мк24/12/2018НеоснованаОдлука
256Николина Јашкова СтојковаСтрумица денес.мк24/12/2018Основана1Одлука
255Екрем ЕбибиМагазин.мк07/12/2018Основана1, 4, 13Одлука
254Елена Стефановска1 ТВ07/12/2018Основана7, 16Одлука
253Емилија ЛазаревскаДоказМ.мк07/12/2018Основана10, 15, 16Одлука
252Национална установа Албански театар - СкопјеАлсат М ТВ07/12/2018НеоснованаОдлука
251Трајче ЈовановМакедонски Медиа Сервис - ММС.мк12/11/2018Основана1Одлука
250Вања Чурлинова1 ТВ08/10/2018Основана7, 15Одлука
249Ристо ТасевСтрумица денес.мк08/10/2018Основана12Одлука
248Здружение за едукација на земјоделци - Зелена БерзаСовремено земјоделство.мк08/10/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
247ХЕРА и Коалиција МаргиниСител ТВ27/08/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
246ХЕРА и Коалиција МаргиниКанал 5 ТВ27/08/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
245ХЕРА и Коалиција МаргиниСлободен печат.мк27/08/2018Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
244ХЕРА и Коалиција МаргиниРепублика.мк27/08/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
243ХЕРА и Коалиција МаргиниПулс 24.мк27/08/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
242ХЕРА и Коалиција МаргиниПрес 24.мк27/08/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
241ХЕРА и Коалиција МаргиниПлусинфо.мк27/08/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
240ХЕРА и Коалиција МаргиниКурир.мк27/08/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
239ХЕРА и Коалиција МаргиниВечер.мк27/08/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
238ХЕРА и Коалиција МаргиниМКД Њуз.ком27/08/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
237Стојан ТрпчевскиЛидер.мк27/08/2018Основана1Одлука
236Елена МицеваСкопје инфо.мк27/08/2018Основана7Одлука
235Мета.мкКанал 5 ТВ27/08/2018НеоснованаОдлука
234Шеталиште.мкДоказМ.мк27/08/2018Основана10, 12, 15Одлука
233Александар ФилипчевАКО.мк16/07/2018Основана1Одлука
232Вања МицевскаРадио Штип.мк16/07/2018Основана1, 3, 15Одлука
231Башким ИдризиАлсат М ТВ16/07/2018Основана1Одлука
230Ректор на УКИМ - Никола ЈанкуловскиАКО.мк25/06/2018Основана1Одлука
229Снежана КалабаковаВечер.мк25/06/2018Основана12Одлука
228Здружение за социјална правда - Левичарско движење Солидарност – СкопјеПравосудство.мк25/06/2018Основана1, 4Одлука
227Сашо Денесовски (Охридскај)Мактел.мк21/05/2018Основана1, 7, 10, 13, 15, 16Одлука
226Министрество за одбрана на РМАлфа ТВ21/05/2018Основана1, 7Одлука
225Стојан ТрпчевскиНова ТВ.мк21/05/2018НеоснованаОдлука
224НУ Завод и музеј - Струмица - (одговорно лице Василка Георгиева)Струмица денес.мк30/04/2018НеоснованаОдлука
223Гоце ТрпковскиСкопје инфо.мк30/04/2018Жалбата е повлечена од страна на жалителотОдлука
222Народна Банка на РМТВ 2430/04/2018НеоснованаОдлука
221ДУИНасер Селмани - ЗНМ18/04/2018Не постои основ за отпочнување постапкаОдлука
220Ѕвонко ДавидовиќТВ 2130/04/2018Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
219Наум СтоилковскиМактел.мк30/04/2018Основана15Одлука
218Коалиција МаргиниРепублика.мк30/04/2018Основана10, 11Одлука
217Група граѓаниСлободен печат.мк26/03/2018Основана10, 11Одлука
216Емил УгриновскиДоказМ.мк26/03/2018Основана1, 4, 13Одлука
215Емил УгриновскиДоказМ.мк26/03/2018Основана1, 4, 15Одлука
214Емил УгриновскиДоказМ.мк26/03/2018Основана1, 4, 13, 15Одлука
213Емил УгриновскиДоказМ.мк26/03/2018Основана1, 4, 13, 15Одлука
212Емил УгриновскиДоказМ.мк26/03/2018Основана1, 4, 13, 15Одлука
211Ленче КоцевскаТВ 2426/03/2018НеоснованаОдлука
210Транспаренси интернешнл - МакедонијаТелма ТВ26/03/2018НеоснованаОдлука
209Судски советТелма ТВ26/03/2018НеоснованаОдлука
208Наум СтоилковскиМактел.мк09/03/2018Основана15, 16Одлука
207Роберт ПоповскиДоказМ.мк09/03/2018Основана1, 4, 13, 15Одлука
206Вања МицевскаМаркукуле.мк09/03/2018Основана10, 13Одлука
205Ивана ВасеваСакам да кажам.мк26/02/2018НеоснованаОдлука
204Адвокат Игор Марковски (полномошник на ЈЗУ - Болница, Тетово)Шќип.медиа26/02/2018Основана1, 3, 13Одлука
203Лирим ШабаниВечер.мк21/02/2018Основана1, 10, 13Одлука
202Здружение ХОПССкопје24.мк16/01/2018Основана1, 7, 10, 13Одлука
201Новинарки Жанета Здравковска, Емилија Мисирлиевски, Анета Блажевска и попртал „Апла“ДоказМ.мк16/01/2018Основана1, 7, 13, 15, 16Одлука
200Милорад МилановиќТелма ТВ16/01/2018НеоснованаОдлука
199Даниел КалајџиескиПлусинфо.мк16/01/2018НеоснованаОдлука
198Полио ПлусДруг медиум16/01/2018Комисијата нема надлежност за разгледување на жалбатаОдлука
197Нова МакедонијаРепублика.мк16/01/2018Основана10Одлука
196Ристо НовачевскиФокус16/01/2018НеоснованаОдлука
195Вера Иванова - Диамед МакедонијаФокус16/01/2018НеоснованаОдлука
194Кабинет на Претседател на РМСлободен печат.мк15/12/2017НеоснованаОдлука
193Африм ГашиАлсат М ТВ12/12/2017Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
192Павлина ЗефиќСудство.мк12/12/2017Основана1, 13Одлука
191Здружение ХЕРА и коалиција СЗПМЗЛокално.мк12/12/2017Основана1, 4, 10, 13Одлука
190Суад БајрамиМРТ 230/11/2017Основана12Одлука
189Киро МаџуровИрис ТВ30/11/2017НеоснованаОдлука
188Јулијана НиколовскаКурир.мк24/10/2017Основана1, 3, 14Одлука
187Енвер ГашиАктуеле.мк24/10/2017Решена по пат на медијација (помирување меѓу страните)Одлука
186Радио МОФРепублика.мк24/10/2017Основана1, 14Одлука
185Радио МОФСкопје инфо.мк24/10/2017Основана1, 3, 4Одлука
184Радио МОФКалимеро.мк24/10/2017Основана1, 11Одлука
183Радио МОФЕксклузив.мк24/10/2017Основана1Одлука
182Радио МОФЦентар њуз.мк24/10/2017Основана1, 13, 14Одлука
181Радио МОФКурир.мк24/10/2017Основана1, 11, 13Одлука
180Радио МОФКурир.мк24/10/2017Основана1, 4, 13, 14Одлука
179Коалиција СЗПМЗРепублика.мк24/10/2017Основана1, 10, 11Одлука
178Др. Јане НетковскиВистина.мк20/09/2017Основана1, 13Одлука
177Др. Јане НетковскиРепублика.мк20/09/2017Основана1, 13Одлука
176Др. Јане НетковскиПулс 24.мк20/09/2017Основана1, 3, 13Одлука
175Др.Јане НетковскиКурир.мк20/09/2017Основана1, 13Одлука
174Др.Јане НетковскиИнфомакс.мк20/09/2017Основана1, 3, 13Одлука
173Слободанка ЈовановскаМактел.мк07/09/2017НеоснованаОдлука
172КСЗПМЗНова ТВ.мк07/09/2017Основана1, 10, 11, 13Одлука
171КСЗПМЗТетовасот.ком07/09/2017Основана10Одлука
170Центар за управување со кризиТелевизија Шења27/07/2017Основана1Одлука
169Верица ДимоваМајка и дете.мк27/07/2017НеоснованаОдлука
168Беким МуратиЖурнал.мк27/07/2017Основана1Одлука
167ДУИТелевизија Шења04/07/2017НеоснованаОдлука
166ДУИАлсат М ТВ04/07/2017Основана1Одлука
165ДУИАлмакос.ком04/07/2017Основана1Одлука
164ДУИАлсат М ТВ19/06/2017НеоснованаОдлука
163Народен првобранителВечер.мк19/06/2017Основана1, 11Одлука
162КСЗПМЗПулс 24.мк19/06/2017Основана1, 10, 11, 13Одлука
161КСЗПМЗИнфомакс.мк19/06/2017Основана1, 10, 11, 13Одлука
160Васко МаглешовТетовасот.ком23/05/2017Основана10, 11, 13Одлука
159Васко МаглешовЖурнал.нет23/05/2017Основана1, 3, 16Одлука
158Фондација МетаморфозисСител ТВ06/04/2017Основана3, 13Одлука
157Фондација МетаморфозисНова ТВ.мк06/04/2017Основана3Одлука
156Фондација МетаморфозисКанал 5 ТВ06/04/2017Основана3Одлука
155Фондација МетаморфозисРепублика.мк06/04/2017Основана1, 3Одлука
154Фондација МетаморфозисПулс 24.мк06/04/2017Основана3Одлука
153Фондација МетаморфозисНетпрес.мк06/04/2017Основана1, 3Одлука
152Фондација МетаморфозисМакедонија24.мк06/04/2017Основана3Одлука
151Фондација МетапорфозисЛидер.мк06/04/2017Основана1, 3Одлука
150Фондација МетаморфозисКурир.мк06/04/2017Основана3Одлука
149Саша БогдановиќПулс 24.мк06/04/2017Основана1, 3, 13, 15Одлука
148Саша БогдановиќИнфомакс.мк06/04/2017Основана1, 3, 13, 15Одлука
147Слаѓана Тасева ПетровскаКурир.мк10/03/2017Основана1, 13Одлука
146Слаѓана Тасева ПетровскаВечер.мк10/03/2017Основана1, 13Одлука
145Слаѓана Тасева ПетровскаСител ТВ10/03/2017Основана1, 13Одлука
144Транспаренси Интернешнел МакедонијаСител ТВ10/03/2017Основана1, 13Одлука
143Транспаренси Интернешнел Македонијателевизија Нова10/03/2017Основана1, 13Одлука
142Транспаренси Интернешнел МакедонијаКанал 5 ТВ09/03/2017Основана1Одлука
141Транспаренси Интернешнел МакедонијаАлфа ТВ09/03/2017Основана1, 13Одлука
140Транспаренси Интернешнел МакедонијаВечер.мк09/03/2017Основана1, 13Одлука
139Транспаренси Интернешнел МакедонијаСтарт.мк09/03/2017Основана1, 13Одлука
138Транспаренси Интернешнел МакедонијаРепублика.мк09/03/2017Основана1, 13Одлука
137Транспаренси Интернешнел МакедонијаКурир.мк09/03/2017Основана1, 13Одлука
136Сашка ЦветковскаДневен Весник Вест09/03/2017Основана7, 8, 11Одлука
135Илина АрсоваОхрид 1.ком09/03/2017НеоснованаОдлука
134Максим ДимитриевскиЖурнал.нет09/02/2017Основана1, 4, 13, 14Одлука
133Ангела ИлиевскаПулс 24.мк09/02/2017Основана1, 7, 10, 13, 15Одлука
132Јахја КемалАнадолу агенција24/01/2017НеоснованаОдлука
131Јане ДимескиТелевизија НОВА24/01/2017Основана1, 13Одлука
130Јане ДимескиРепублика.мк24/01/2017Основана1, 13Одлука
129Марк БрановНова Македонија24/01/2017Основана1Одлука
128Јане ДимескиТелевизија НОВА16/01/2017Основана1, 16Одлука
127Јане ДимескиТелевизија НОВА16/01/2017Основана1, 13, 16Одлука
126Марјан ЧабуковскиИнфомакс.мк16/01/2017Основана1Одлука
125НБРММактел.мк16/01/2017Основана1, 3, 14Одлука
124Митко АндревскиВечер.мк09/01/2017Основана1, 3, 13Одлука
123Јане ДимескиНетпрес.мк23/12/2016Основана1, 4, 13, 14Одлука
122Јане ДимескиЦентар њуз.мк23/12/2016Основана1, 4, 13, 14Одлука
121Полициски службеници во МВР на Р.М.Прес 24.мк20/12/2016Основана1, 4, 7, 13, 14Одлука
120Полициски службеници во МВРИнфомакс.мк20/12/2016Основана1, 4, 7, 13, 14Одлука
119Мила ЦаровскаСител ТВ20/12/2016Основана1, 8, 13Одлука
118Вања МицевскаТелевизија НОВА20/12/2016НеоснованаОдлука
117Џелал НезириГостивар24.ком21/11/2016Основана1, 4Одлука
116Вања МицевскаРепортер.мк21/11/2016Основана1, 4, 7, 8, 12Одлука
115Аријанит ЏафериЖурнал.мк21/11/2016Основана1, 10, 13Одлука
114Марина ЈаневскаДоказМ.мк26/10/2016Основана15Одлука
113Димитар БоговТВ 2413/09/2016Основана1Одлука
112Џевдет Пожари преку адв. Златко КолевскиЖурнал.мк01/09/2016Основана1, 3, 7Одлука
111Ким Мехмети преку адв. Златко КолевскиЖурнал.мк01/09/2016Основана1, 3, 7Одлука
110Ивана ДимитровскаУтрински весник.мк01/09/2016Основана7, 8, 9Одлука
109Државна комисија за спречување на корупцијаЖурнал.мк01/09/2016Основана1, 10, 11, 13Одлука
108Ѓорѓи УгриновскиФокус01/09/2016Основана1Одлука
107Васко МаглешовТелеграф.мк18/07/2016Основана16Одлука
106Коалиција СЗПМЗПулс 24.мк18/07/2016Основана10, 11, 13, 14Одлука
105ТВ 21Телеграф.мк18/07/2016Основана16Одлука
104Саша БогдановиќЖурнал.нет08/07/2016Основана1, 13Одлука
103Саша БогдановиќПулс 24.мк08/07/2016Основана1, 13Одлука
102Саша БогдановиќИнфомакс.мк08/07/2016Основана1, 13Одлука
101Коалиција СЗПМЗЖурнал.нет08/07/2016Основана10, 11, 13, 14Одлука
100Коалиција СЗПМЗИнфомакс.мк08/07/2016Основана10, 11, 13, 14Одлука
99Елида ЗулбеариЖурнал.мк08/07/2016Основана13, 15, 16Одлука
98Левичарско движење СолидарностДневник06/06/2016ОснованаОдлука
97Огнен УзуновскиИнфомакс.мк06/06/2016Основана1, 7, 10, 13Одлука
96Душица МрѓаЖурнал.нет06/06/2016Основана1, 7, 13, 16Одлука
95Душица МрѓаПулс 24.мк06/06/2016Основана1, 7, 13, 16Одлука
94Душица МрѓаНетпрес.мк06/06/2016Основана1, 7, 13, 16Одлука
93Душица МрѓаСител ТВ06/06/2016Основана1, 7, 13, 16Одлука
92Душица МрѓаКурир.мк06/06/2016Основана1, 7, 13, 16Одлука
91Транспаренси ИнтернешнелЖурнал.мк06/06/2016Основана1, 13Одлука
90Центар за економски анализиФокус06/06/2016НеоснованаОдлука
89ЛГБТИ ЦП, ХКЧПРМ и КСЗПМЗПулс 24.мк11/05/2016Основана1, 10, 13, 14Одлука
88Работна група Солидарност за мобилностСител ТВ11/04/2016Основана1, 13Одлука
87Работна група Солидарност за мобилностНетпрес.мк и Прес 24.мк11/04/2016Основана1, 13Одлука
86работна група Солидарност за мобилностКурир.мк11/04/2016Основана1, 13Одлука
85Зоран ФиданоскиСител ТВ11/04/2016Основана1, 13, 16Одлука
84Зоран ФиданоскиНетпрес.мк11/04/2016Основана1, 13, 16Одлука
83Зоран ФиданоскиКурир.мк11/04/2016Основана1, 13, 16Одлука
82Зоран ФиданоскиДенешен весник.мк11/04/2016Основана1, 13, 16Одлука
81КСЗПМЗ, ХОПС и СТАР СТАРКанал 5 ТВ11/03/2016Основана7, 10, 11, 13Одлука
80МОСТ и Дарко АлексовДенешен весник.мк08/03/2016Основана1, 14Одлука
79МОСТ и Дарко АлексовЖурнал.нет08/03/2016Основана1, 4, 13, 14Одлука
78МОСТ и Дарко АлексовАлфа ТВ08/03/2016Основана1, 13, 14Одлука
77МОСТ и Дарко АлексовРепублика.мк08/03/2016Основана1, 13, 14Одлука
76МОСТ и Дарко АлексовРепублика.мк08/03/2016Основана1, 14Одлука
75МОСТ и Дарко АлексовНетпрес.мк08/03/2016Основана1, 13, 14Одлука
74МОСТ и Дарко АлексовНетпрес.мк08/03/2016Основана1, 14Одлука
73МОСТ и Дарко АлексовПулс 24.мк08/03/2016Основана1, 13, 14Одлука
72МОСТ и Дарко АлексовПулс 24.мк08/03/2016Основана1, 4, 13, 14Одлука
71МОСТ и Дарко АлексовПулс 24.мк08/03/2016Основана1, 14Одлука
70МОСТ и Дарко АлексовВечер.мк08/03/2016Основана1, 13, 14Одлука
69МОСТ и Дарко АлексовВечер.мк08/03/2016Основана1, 4, 13, 14Одлука
68МОСТ и Дарко АлексовВечер.мк08/03/2016Основана1, 13, 14Одлука
67МОСТ и Дарко АлексовКурир.мк08/03/2016Основана1, 13, 14Одлука
66МОСТ и Дарко АлексовКурир.мк08/03/2016Основана1, 4, 13, 14Одлука
65МОСТ и Дарко АлексовКурир.мк08/03/2016Основана1, 14Одлука
64МОСТ и Дарко АлексовКурир.мк08/03/2016ОснованаОдлука
63МОСТ и Дарко АлексовСител ТВ08/03/2016Основана1, 4, 13, 14Одлука
62МОСТ и Дарко АлексовТВ Сител 208/03/2016Основана1, 14Одлука
61МОСТ и Дарко АлексовТВ Сител 308/03/2016Основана1, 14Одлука
60г.г. Стефан ВелјановскиЛибертас.мк08/03/2016Основана1, 4, 11Одлука
59Марјан НиколовскиМактел.мк17/02/2016Основана7, 10, 11, 15, 16Одлука
58ЛГБТИЦП, ХКЧПРМ и КСЗПМЗПулс 24.мк17/02/2016Основана1, 10, 11, 13Одлука
57Јане ДимескиДневник17/02/2016Основана1Одлука
56Вангел АндрескиКурир.мк25/01/2016НеоснованаОдлука
55Вангел АндрескиКурир.мк21/01/2016Основана1, 4, 10, 13Одлука
54Вангел АндрескиВистина.мк21/01/2016НеоснованаОдлука
53Вангел АндрескиРСМ.мк21/01/2016НеоснованаОдлука
52Вангел АндрескиНетпрес.мк21/01/2016НеоснованаОдлука
51Вангел АндрескиДенешен весник.мк21/01/2016Основана1, 4, 10, 13Одлука
50Вангел АндрескиИнфомакс.мк21/01/2016Основана1, 4, 10, 13Одлука
49Саша БогдановиќПрес 24.мк21/01/2016Основана1, 4, 13Одлука
48Саша БогдановиќИнфомакс.мк21/01/2016Основана1, 4, 10, 13Одлука
47Саша БогдановиќКурир.мк21/01/2016Основана1, 4, 10, 13Одлука
46Саша БогдановиќКурир.мк21/01/2016НеоснованаОдлука
45Саша БогдановиќПрес 24.мк21/01/2016НеоснованаОдлука
44Саша БогдановиќРепублика.мк21/01/2016Основана1, 4, 13Одлука
43Саша БогдановиќЕвести.мк21/01/2016Основана1, 4, 13Одлука
42Саша БогдановиќФокс.мк21/01/2016Основана1, 4, 13Одлука
41Саша БограновиќДенешен весник.мк21/01/2016Основана1, 4, 10, 13Одлука
40Саша БогдановиќВистина.мк21/01/2016НеоснованаОдлука
39ЈЗУЗД ВелесПлусинфо.мк21/01/2016ОснованаОдлука
38Ангела ИлиевскаВистина.мк30/12/2015Основана1, 7, 10, 13Одлука
37Ангела ИлиевскаПрес 24.мк30/12/2015Основана1, 7, 10, 13Одлука
36Ангела ИлиевскаНетпрес.мк30/12/2015Основана1, 7, 10, 13Одлука
35Ангела ИлиевскаКурир.мк30/12/2015Основана1, 7, 10, 13Одлука
34Драган ЦветковскиВечер.мк14/12/2015НеоснованаОдлука
33Хелсиншки Комитет за човекови права на РМПулс 24.мк03/09/2015Основана9, 10, 11, 13, 15Одлука
32Филип СтојановскиАлмакос.ком03/09/2015Основана1Одлука
31Елида ЗулбеариЖурнал.мк03/09/2015Основана1, 10, 11, 13, 16Одлука
30Сашка ЦветковскаРепублика.мк21/07/2015ОснованаОдлука
29Даниел КалајџиескиПлусинфо.мк21/07/2015Основана7, 8Одлука
28Јане ДимескиПулс 24.мк21/07/2015Основана1, 13, 15Одлука
27Јане ДимескиКурир.мк21/07/2015Основана1, 10, 13, 15Одлука
26Владимир СарафовДоказМ.мк21/07/2015Основана1Одлука
25Владимир СарафовОхрид скај.мк21/07/2015Основана1, 13Одлука
24Транспаренси интернешнел МкДневник08/07/2015Основана1, 3, 13Одлука
23Коалиција Сексуални здравствени права на маргинализирани VSеднициТВ Сител 311/06/2015Основана10, 11, 15Одлука
22Мери ЈордановскаНетпрес.мк22/04/2015Основана1, 13, 16Одлука
21Мери ЈордановскаАлфа ТВ22/04/2015Основана1, 15, 16Одлука
20Мери ЈордановскиСител ТВ22/04/2015Основана1, 16Одлука
19Јане ДимескиПрес 24.мк22/04/2015Основана10, 11, 15Одлука
18Јане ДимескиЦентар њуз.мк23/12/2016Основана1, 4, 13, 14Одлука
16Лидија БогатиноваНароден Глас.ком08/04/2015Основана10, 15, 16Одлука
15Бојан СтанишиќВечер.мк08/04/2015Основана1, 10, 13Одлука
14ОБСЕСител ТВ23/03/2015Основана10, 11Одлука
13Јане ДимескиКурир.мк10/03/2015Основана1, 10, 13, 15Одлука
12Владимир ВангеловКурир.мк23/02/2015Основана1, 10, 13Одлука
11Владимир ВангеловПулс 24.мк23/02/2015Основана1, 10, 13Одлука
10Марјан НиколовскиЛокално.мк30/01/2015НеоснованаОдлука
9Марјан НиколовскиА1Он.мк30/01/2015НеоснованаОдлука
8Марјан НиколовскиОкно.мк30/01/2015НеоснованаОдлука
7Марјан НиколовскиЛибертас.мк30/01/2015НеоснованаОдлука
6Марјан НиколовскиНова ТВ.мк30/01/2015НеоснованаОдлука
5Радмила ШекеринскаКурир.мк18/12/2014Основана1, 4, 10, 13, 15Одлука
4Борјан ЈовановскиКанал 5 ТВ18/12/2014Основана10, 13, 16Одлука
3Бранко ГероскиКанал 5 ТВ18/12/2014ОснованаОдлука
2Ксенофон УгриновскиСлободен печат.мк01/12/2014Основана1Одлука
1Лидија ДимоваРепублика.мк01/12/2014Основана1, 10, 13Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука
Одлука

Поддржано од:

Изработката на базата на податоци на жалби и одлуки е поддржана од Мисијата на ОБСЕ во Скопје. Содржината на ова издание не секогаш ги одразува погледите или ставовите на Мисијата на ОБСЕ во Скопје.

За СЕММ

Советот за етика во медиумите во Македонија (СЕММ) е невладина, неполитичка и непрофитна организација која, по принципот на слободна волја, ги здружува своите членови заради остварување на целите и дејностите утврдени со Статутот на организацијата и со општите принципи на мисијата и визијата на СЕММ.

Контакт

Телефон

(02) 3222 595

Улица

Бул. „Метрополит Теодосиј Гологанов“ 54/2, Северна Македонија

Мејл

info@semm.mk